Hakkımda

Benim adım Ece.Tasfed ( Türkiye ascilar ve sefler federasyonu) milli takım sefi, WACS ( Dünya sefler birligi) Uluslararası sertifikaya sahip jurilerinden biriyim :).İstanbul’ da dogum.Ilk, orta ve lise egitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı viola bölümünde tamamladım.Üniversite egitimimi Beykent Üniversitesi Gastronomi Bölümü ve daha sonra Le Cordon Bleu ‘ de devam ettirdim. İlk olarak Mike Norman’ la 360 Istanbul’ da çalısma hayatıma basladım. Daha sonra Swiss Hotel ‘ de Cheff Departe olarak is hayatına devam ettim. Bunun sonrasında W Hotel ‘ da Assistant Pastry Cheff olarak devam ettim. Son olarak Kempinski Hotel Barbaros Bay ‘ da pastane sefi olarak görev aldım. Bir buçuk sene buradaki görevimden ayrılarak Mutlu Kekler ‘ i kurmaya karar verdim. Mutlu Kekler’ de pastane ve ekmekçiligin yanı sıra butik pastacılıgı hedefleyerek bunu ilerletmeye ve bu sektöre katkıda bulunmaya karar verdim. 2011 yılından beri butik pastacılıkta birçok egitim sınıfını basarıyla gerçeklestirdim. Yurtiçi ve yurtdısında pek çok festivalde birçok ödülle sahip oldum. Bunun yanı sıra Mike Norman, Luigi Fracella, Jan George, William Latour gibi isimlerle çalısma imkanı buldum.2015 Yılında Londra' ya tasınarak yiyecek icecek sektöründe menü tasarımı ve danısmanlıgı yaptım.Biz sefler malzemelerimizi ziyan etmeyi hiç sevmeyiz.Bunun için 3 basit kuralımla, evdeki malzemelerinizle harikalar yaratabileceginiz tariflerle size biraz ilham verebilirsem ne kadar mutlu olurum :)
Benim için yeni bir hikaye daha bu blogda basliyor.Begeneceginizi umuyorum...