Başlangıç seviye keskin kenarlı pastacılık eğitimi

Yuvarlak Keskin Köşe Pasta Kursu

Yuvarlak Keskin Köşe Pasta Kursu, Ece Akyıldız pasta kurslarının 1. seviyesi olup pasta süslemesinde kullanılan temel teknikleri öğretmeyi amaçlamaktadır. Bu kursta yuvarlak pastanın kurulumu, ganajla sıvanması, şeker hamuru ile kaplanması ve keskin köşe yapımındaki püf noktalar en ince ayrıntılarıyla öğretilecektir. Kek, pastacı kremasıve ganaj yapımı da öğretilecek olup bitter çikolatalı ganaj kaplı çikolatalı  pasta yapılacaktır.
Pasta süslemesinde büyük önem arz eden 3 boyutlu figürlerin yapımının öğretilmesi kursumuzun temel hedeflerindendir. Kurslarda çalışacağımız modeller değişmektedir. Kurs tarihinden en geç 1 ay önce öğretilecek olan pastanın fotoğrafı internet sitemizde ve Facebook sayfamızda paylaşılmaktadır. Aşağıda en yakın pasta tasarım kursunda çalışacağımız modeli görebilirsiniz. Kurs başlangıç seviyesinde olanlar için uygundur.

Kurs Detayları:
        Katılımcı Sayısı: 4
        Kurs süresi: 2 gün (11:00-18:00)
        Ön ödeme : 300 TL
        Kurs ücreti: 600 TL
İletişim numarası:05414222373
Kurs yeri: Bomonti - Şişli / ISTANBUL

Kurs Programı:
        Kakaolu kek pişirilmesi ve çikolatalı pastacı kremasının  hazırlanması.
        Bitter çikolatalı ganaj yapımı;
        Pasta kekinin katlandırılması ve kremanın kat aralarına sürülmesi;
        Pastanın ganaj ile sıvanması;
        Pastanın şeker hamuru ile kaplanması ve keskin köşelerin yapımı;
        3 boyutlu figürün yapılması ve pasta üzerine yerleştirilmesi;
Pastanın kurs temasına uygun şekilde süslenmesi;


Profesyonel düzeyde pasta süsleyebilmek için kurs sonrası yapılacak çalışmalar oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle, kurs sırasında öğrendiğiniz teknikleri evde kendi kendinize tekrarlayarak başarınızın ve el becerinizin katlanarak artmasını sağlayabilir ve bu alanda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz.

İnsan figürü içeren keskin köşeli 15 kişilik pastayı kurs sonrası beraberinizde evinize götürebilir, sevdiklerinizle başarınızı paylaşabilirsiniz...


Tüm kurs materyalleri ve öğle yemeği tarafımızdan karşılanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder